Yoga Studio Greet Sierink 
  

Greet Sierink

Ik geef sinds 1996 als gediplomeerd yogadocent les in Amersfoort-Noord. Inmiddels al 26 jaar!

Na het volgen van een HBO-opleiding op het gebied van gezondheids- en voedingsvoorlichting en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heb ik de yoga-docentenopleiding gevolgd van de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Tijdens de opleiding heb ik me gespecialiseerd in adem(therapie) en chakra’s. 

Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en volg jaarlijks bijscholingen.


Anja de Ruiter

Anja de Ruiter geeft sinds 2014 hatha-yogalessen (en workshops). Haar liefde voor yoga is ontstaan in India, het land van haar voorouders. Hierna heeft zij de hatha yoga-docente opleiding gevolgd bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, met de modules: Anatomie, Ayurvedische beginselen en Yoga en Wijsbegeerte. Daarnaast heeft zij veel workshops gevolgd op het gebied van yoga. 

Hierdoor is haar fascinatie voor en kennis van yoga en meditatie verdiept. Ze heeft zich gespecialiseerd in Chakrapsychologie en diverse yoga-workshops over: Chakra’s, Yoga Nidra, Ayurveda en Oosterse Filosofie. Ook heeft ze verschillende studiereizen gemaakt in India. Haar lessen worden omschreven als rustige Hatha lessen met voldoende ruimte voor verdieping van de houdingen en voor de adem. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Anja is invaldocente bij Yoga Studio Greet Sierink.

 
 
 
 
E-mailen